Kiinteistöhuoltopalvelut kaikkiin tarpeisiin Hankasalmella ja Konnevedellä

Ota yhteyttä

Kärkkäälän Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa laaja-alaiset kiinteistöhuoltopalvelut joustavasti Hankasalmen ja Konneveden alueella. Tarjoamme yksilöllisen ja räätälöidyn kiinteistöhuollon muun muassa yhteisöille, yhdistyksille ja yksityisille asiakkaille.

 

Palvelutarjontaamme kuuluu perinteinen kiinteistönhuolto lisätöineen, erilaiset ulkotyöt, vesi- ja lämmitysjärjestelmien ylläpito sekä talotekniikasta huolehtiminen.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä – olemme palveluksessasi!

Kattava kiinteistöhuolto lisätöineen

Pidämme huolen kaikenlaisista tarvittavista kiinteistön huolto- ja hoitotöistä sekä sisä- että ulkotiloissa. Hoidamme kohteiden huolto- ja korjaustyöt sekä pihatyöt asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaan.

 

Teemme myös erilaiset lisätyöt, kuten pienrakentamisen. Jos kiinteistösi tai piha-alueesi kaipaa pieniä korjauksia tai muokkauksia, ei hätää – me hoidamme korjaustyöt sujuvasti ja ammattitaidolla. Kysy rohkeasti myös muista lisätöistä!

Monipuoliset ulkotyöt

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ulko- ja pihatyöt vuodenaikojen mukaan. Talviaikaan hoidamme esimerkiksi lumityöt sekä piha-alueiden ja -polkujen hiekoitukset sovitussa aikataulussa. Palvelemme myös joustavasti säiden mukaan ja varmistamme, että kiinteistön ulkoalueet ovat turvalliset ja liikkuminen onnistuu säästä riippumatta.

 

Myös roska-astioiden huolto piha-alueilla kuuluu palvelutarjontaamme. Pidämme roskakatoksesi roska-astioineen moitteettoman siistinä.

Vesi- ja lämmitysjärjestelmien ylläpito

Suomen sääoloissa asianmukaisesti ja tehokkaasti toimiva lämmitysjärjestelmä on asumismukavuuden kannalta erityisen tärkeä tekijä. Yrityksemme osaamista on muiden kiinteistöhuoltopalveluiden ohella myös vesi- ja lämmitysjärjestelmien ylläpito kaikenlaisissa kiinteistöissä, hybridikohteet mukaan lukien. Varmistamme, että lämmitysjärjestelmät toimivat odotusten mukaan ja reagoimme nopeasti erilaisiin ongelmatilanteisiin.

Talotekniikan hoito

Huolehdimme asiakkaan toiveiden mukaan myös taloteknisten järjestelmien ylläpidosta. Talotekniikan osalta tarjoamme muun muassa:

  • hälytysjärjestelmien ylläpidon (esim. kuukausitestaukset)

  • erilaisten jätevesijärjestelmien puhdistukset ja huollot

  • rakennuskohteiden ylläpidon huolto-ohjelman mukaan.

Kysy rohkeasti lisää myös muista talotekniikkaan ja kiinteistöhuoltoon liittyvistä palveluista! Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita joustavasti ja yksilöllisesti.